Over mij

Dit ben ik

In 2010 kreeg ik mijn eerste baan in het (groene) vo- en mbo-onderwijs, en raakte ik op slag verliefd op het onderwijsveld. Ik heb diverse rollen gekend, waaronder beleidsmedewerker, projectleider en trainer. De onderwerpen waar ik expertise in heb opgebouwd variëren van internationalisering, doorstroom, excellentie en hoogbegaafdheid tot vakwedstrijden, gepersonaliseerd onderwijs en curriculumversterkende projecten.

 Daarnaast ben ik jarenlang kwaliteitsmedewerker geweest en goed op de hoogte van tevredenheidsmetingen, inspectiekaders en (onderwijs)evaluaties.

In deze periode was ik, net als velen in het onderwijs, altijd aan het werk. In de avonduren verzorgde ik trainingen voor volwassenen op het vlak van instrueren op de werkvloer. Dit was voornamelijk voor jeugdige teamleiders, die hun plek op de werkvloer waar dienden te maken zonder hierbij terug te vallen op hun positie.

 

Over mij - gezin
Over mij gezin zittend
De focus kwam echter te liggen op het opzetten en runnen van een interne subsidiedesk. In totaal bediende ik veertien scholen en vond ik geschikte financiering voor de uitvoering van hun strategie. Daarnaast verzorgde ik de verantwoording. Hierdoor heb ik meters kunnen maken en weet ik als geen ander welke druk potentiële projecten mee kunnen brengen op de organisatie en medewerkers.

 Iedere maand verbleef ik in het buitenland voor internationale projecten, totdat de dag aanbrak dat ‘mijn eierstokken gingen rammelen’. Ik werd zwanger en besloot het roer volledig om te gooien. Mijn beeld van het moederschap is namelijk dat ik in hetzelfde land ben als mijn kind, en bewust aanwezig kan zijn op de momenten die we samen delen in zijn jeugd. Ik heb ontslag genomen en heb MAZE Subsidies opgericht. Eerst parttime, gedeeld met teamleiderschap voor het Nationaal Agentschap Erasmus+, en daarna fulltime.

 Inmiddels ben ik alweer twee jaar gelukkig getrouwd met Peter, en geniet ik volop van onze zoon Mason, wiens komst de verandering in gang heeft gezet. Alle clichés zijn waar – de tijd vliegt als je het naar je zin hebt!

Wil je ook met mij samenwerken?


Dat kan als opdrachtgever, maar ook als je een dienst of product verkoopt dat het onderwijs verrijkt.

Kenmerkend voor mij

k

Betrouwbaarheid

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een groot project: ik ben altijd nauw betrokken bij elk project.

Creatief en innovatief

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een groot project: ik ben altijd nauw betrokken bij elk project.

g

Open en transparant

Heldere communicatie heeft prioriteit in mijn werkwijze.

Optimaal resultaat

Heldere communicatie heeft prioriteit in mijn werkwijze

Betrokkenheid

Ik zet mij (belangeloos) in voor kwetsbare doelgroepen binnen onze samenleving

Wil jij ook met mij samenwerken?

Neem contact met me op.
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden

 

 Ken je mij nog niet?

Leuk als je mij dan gaat volgen op social media. Ik deel daar regelmatig subsidietips maar je leert mij ook persoonlijk beter kennen. En als je daar dan toch bent, kijk dan even naar wat ik eerder al allemaal heb gedeeld!